Stockholm Köksrenovering

Slå en signal på 08 – 557 660 06 eller fyll i formuläret nedan:

  HELHETSLÖSNING

  Vi är fullt utrustade att hjälpa dig med allt som rör din köksrenovering!

  FRI OFFERT - FAST PRIS

  Vi erbjuder kostnadsfri offert och om du vill kan vi erbjuda fast pris på din renovering

  Använd ROT-avdrag

  Du kan spara upp till 30 % på arbetskostnaden när du använder dig av ROT-avdrag!

  Köksrenovering i Örnsberg

  Välkommen! Letar du efter en byggfirma som är specialiserad på köksrenovering? Då har du definitivt hittat rätt! Vi letar nämligen efter dig som vill ha ett nytt kök av hög kvalitet till ett lågt pris. Vad som särskiljer oss från andra snickare är att vi har all kompetens inom vår firma, vilket gör att det går snabbare och smidigare när vi renoverar kök. Därför kan vi ge dig ett bättre pris än dem flesta när du skall renovera kök i Örnsberg! Vi sköter allt från elarbeten, kakla, bortforsling och du slappnar av sen njuter av ditt nya kök! Låter bra? Kontakta oss.

  Äntligen nytt kök!

  Vad vi erbjuder är helhetslösningar för dig som vill ha ett nytt kök. Vi är med dig hela vägen från att beställa nytt kök till att välja köksmöbler, spis, skåpsluckor, skåp och kakel. Vi tar in våra egna VVS-montörer för att sköta vatten, rör och fläktsystem. Våra plattsättare är experter på att kakla och kan få även det mest alldagliga kakel att se riktigt elegant ut. När vi är färdiga med din renovering lämnar vi garanti på utfört arbete.

  En enkel lösning

  När du väljer oss för att renovera ditt kök, eller bygga nytt kök så lovar vi dig en smidig och enkel resa från att välja ut och beställa kök till det är färdigt för den första middagsbjudningen. Vi är med dig hela vägen och om det dyker upp frågor så är det bara att kontakta oss. Om du ännu inte bestämt dig för att renovera och vill ha mer information om köksrenovering kan du antingen ringa upp oss eller begära en kostnadsfri offert via formuläret högst upp på den här sidan så kontaktar vi dig!

  Endast certifierade hantverkare

  Inom vår byggfirma arbetar endast certifierade hantverkare. Vi är ett stort team som specialiserat oss på att arbeta med köksrenovering tillsammans, inom firman har vi snickare, montörer, elektriker, VVS-specialister och plattsättare. Vi utför alltså hela renoveringen på egen hand och kan därför garantera ett tillfredsställande resultat. Vi låter alltid besiktningsmän gå igenom varje renovering för att kontrollera så att arbetet är fullgott. Självfallet lämnar vi garanti på utfört arbete.