Projektansvarig / Besiktningsmän

Vi har alltid en projektansvarig vid varje renovering vi utför, den projektansvarige vet precis hur renoveringen går och om det dyker upp några problem så är det denne du som kund kontaktar. När renoveringen är utförd har vi besiktningsmän som kommer och kontrollerar så att renoveringen har gått precis som den ska och att arbetet är fullgott.

Elektriker & Elinstallatör

Vi har egna elektriker i firman som sköter installation av el och allt som hör där till. Snickare och elektriker arbetar tillsammans som ett lag när det kommer till att sätta snygg belysning i köket som dessutom är funktionell och säker. Vi har renoverat många kök tillsammans så du kan lita på att det går undan och blir ett klockrent resultat.

Kakel- & Plattsättare

Vi lämnar inget åt slumpen, och därför har vi även våra egna plattsättare inom firman. Att arbeta tillsammans med samma hantverkare gör att en renovering går smidigt då vi redan förstår varandra och kan kommunicera klart och effektivt. Behöver du inspiration eller hjälp med att välja ut rätt kakel för ditt kök? Kontakta oss så får du prata med vår kakelexpert!

Köksmontering, Rivning & Snickare

Våra snickare har lång erfarenhet av yrket och kan montera upp ett kök på nolltid. Vi är stolta över att kontinuerligt göra våra kunder nöjda och leverera fantastiska resultat till förmånliga priser. Vi vill inget hellre än att du som kund skall bli nöjd med ditt nya kök och vi tar varmt emot all feedback du har åt oss!

Rörmokare & VVS

Det blir ingen fördröjning när vi utför en renovering, när vi behöver en VVS-specialist på plats så har vi det. Fördelen med att ha all expertis i firman är att vi kan utföra en renovering snabbare än de flesta och dessutom göra det billigare än en firma som behöver hyra in kompetens.

Målare

Våra målare är snabba, effektiva och har riktigt bra koll på vilken kulör som kommer att skapa rätt atmosfär i ett kök. Du kan alltid kontakta oss för att få rådgivning av våra målare innan du väljer kulörer för ditt kök. Köket är husets hjärta och det är viktigt att man får rätt känsla i köket!

OFFERTFÖRFRÅGAN

    Förmånliga priser

    Eftersom vi har all kompetens vi behöver för att utföra en köksrenovering inom vår firma kan vi ge dig som kund ett förmånligt pris utan att tumma på kvaliteten. Vi ser till att ge dig ett fantastiskt resultat, ett skinande nytt och fräscht kök till det bästa möjliga priset på marknaden. Har du några frågor? Kontakta oss via formuläret på den här sidan!

    10 års garanti

    Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete så att du som kund skall känna dig trygg. Våra renoveringar godkänns alltid av besiktningsmän och du får självfallet papper på att allt arbete utförts av oss och godkänts av besiktningsmän. Vi följer alla säkerhetsföreskrifter och arbetar enligt branschstandard.